Tesla med mobilt service-stunt på Rygge SuC

Artikkel

Av: Roger Kolbu

I dag var det ekstra mange biler på Rygge superlader. Tesla var nemlig selv til stede med en rekke servicebiler, åpenbart til stor glede for de fremmøtte.

Minst seks “Tesla Mobile Service”-biler med enda flere teknikere var på plass på denne solfylte fredagen. De hadde på forhånd kalt inn 35 kunder med tilbud om rask gjennomføring av mindre serviceoppdrag.

Fullt utrustede servicebiler plasserte seg inntil kundenes biler som skulle fikses.

Det dreide seg om eksempelvis utbytting av hjulbuer/-lister på Model X, reparasjon av ladeporter og dørhåndtak med mere.

I tillegg til de 35 innkalte kundene, kunne teknikerne fortelle at ytterligere 15 kunder hadde fått hjelp og kjappe reparasjoner på stedet. Enkelte deler måtte hentes fra Teslas delelager, men innebar ikke noe problem, all den tid dette lageret ligger i Moss.

Bilene ble inspisert før reparasjonene fant sted.

Det var bare blide ansikter å se i løpet av den tiden vi var til stede, og interaksjonen mellom kunde og servicetekniker var både informativ og munter mellom begge parter.

Selv om Tesla åpner stadig flere serviceverksteder, faktisk allerede i Moss kommende uke, håper vi å se flere slike mobile aktiviteter utover sommeren.

Tekst og foto: Roger Kolbu, TOCN.

De fleste oppdrag ble tilsynelatende raskt gjennomført, og eieren kunne følge med på hele prosessen.

Legg igjen den første kommentaren