Tre med Tesla – møte 1

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

I denne spalten vil vi besøke tilfeldige superladere, der vi gjør korte intervjuer med tre Tesla-eiere om ulike temaer. Denne gang er vi på Hokksund – og første spørsmål ut er:

Har dere noen planer om Tesla-ferie i år?

Erik Bakkene fra Konnerud

– I år har vi ikke så store planer om bilferie. Vi har akkurat vært en tur i Sverige, og i morgen reiser vi til Trondheim med en datter som skal studere der. Ellers er det Teslaen som tar oss med til hytta vår. Bilen vi har nå, Model S, har vi hatt i ett og et halvt år, men vi hadde en eldre Model S i to og et halvt år før denne. Savner tilhengerfeste da, så Volvoen hjemme må dra hengeren. Ellers nyter jeg dagene som pensjonist, og er glad for å kjøre en så rimelig bil når det gjelder driftsutgifter.


Tommy Senneseth fra Bergen

Vi er fire biler i følge på bilferie, og kommer kjørende fra Bergen. Nå har vi vært i Bø i Telemark, og skal videre til Sjoa og Gudbrandsdalen. Planen er å reise helt opp til Lofoten, men vi er litt usikre på lademulighetene der oppe. Jeg hentet vår Model X sist torsdag, så superladingen her i Hokksund er vår tredje med denne bilen. Utrolig glad for tilhengerfestet, og fort å glemme i farten at jeg har campingvogn med. Det er jo så lett å dra på noe med denne bilen.


Torgeir Frøsøye fra Molde

Vi hatt vår Model X i to år, og har kjørt med campingvogn nedover fra Molde for å komme oss ned til varmen og solen her sør. To store og tre små er med i bilen. Store speil må til for å ha full oversikt med vogn på slep. Det går mye strøm, men vi klarer å komme oss fra superlader til superlader. I går kjørte vi i Sverige og havnet etter hvert på Tusenfryd. I dag har vi planer om å komme oss til Bø, og deretter Grimstad. Vi sjekker værmeldingen før vi kjører, for her er det været som bestemmer.

Tekst og foto: Journalist Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren