Våryr Tesla i fotokonkurransen

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Runde nummer to i TOCNs fotokonkurranse er godt i gang. Tema denne gangen er «Våryr Tesla», og konkurransen har har supre premier til dyktige fotografer.

Det er en glede å kunne presentere alle de kreative fotografiene som er blitt sendt inn så langt (se i bildekaruasellen nedenfor i artikkelen).

Har du ikke rukket å sende inn dine favorittbilder, har du fortsatt sjansen. Vi tar imot bilder av alle de våryre bilene fram til slutten av mai måned, så skyt løs eller let fram bilder fra ditt arkiv.

Siste frist for innsendelse av bilder i runde 2 er lørdag 26. mai 2018. Husk å merke bildenes filnavn med ditt navn og telefonnummer, samt at mailen(e) merkes med «Våryr Tesla runde 2». Dine bilder sendes til konkurranse@tocn.no.

De tre beste bildene i denne konkurranserunden blir premiert, uansett om du er betalende medlem eller ei, og bildene får også en plass i TOCNs kalender for 2019. Selve hovedpremien, Tesla vegglader (TWC) eller Teslas CHAdeMO-adapter, er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne! Så da er det bare å melde seg inn! 🙂


Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien er et fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

Tekst, ide og foto: Journalist og fotograf Vigdis Margrethe Løver.