Noen bilder fra Ålesund

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Nylig  ble det lagt ut en forespørsel i sosiale medier: om det var noen Tesla-eiere i Ålesund-området som ville leie ut bilen sin noen timer, med seg selv som sjåfør? Oppdragsgiver, – et selskap som skulle ha et litt annerledes arrangement for egne ansatte.

I det fine været ble dette, samtidig med å være et oppdrag, en fin anledning for Tesla-eiere i nærområdet til å treffes og prate. Kent Sporsheim kom hele veien fra Molde for å delta, noe som er en tur på 6-7 mil (+ en fergetur) hver vei.

Oppmøtested var på Vigra flyplass utenfor Ålesund. Derfra var det diverse oppgaver for deltakerne i Ålesundsområdet, før målet, som var på det kjente utsiktspunktet Fjellstua – høyt hevet over jugendbyen.

Der måtte man selvfølgelig til med litt underholdning før alle reiste hjem igjen, hver for seg.
Forhåpentligvis gir dette mersmak til flere treff på Møre-kanten, nå som flere har blitt kjent med hverandre!

 

Tekst: Vigdis Asbjørnsen

Foto: Kent Sporsheim