TOCNs fotokonkurranse, 2. runde

Artikkel

Av: Vigdis Margrethe Løver

Vi fikk inn mange flotte bilder i den første runden i TOCNs fotokonkurranse, og premiene er nå på vei ut til de tre beste fotografene. Nå er det klart for runde nummer 2, så her er det bare å hive seg med.

Temaet for runde 2 er: «Våryr Tesla».
Her er oppfordringen klar for alle som synes våren er en fantastisk tid, og at kriblingen etter å kjøre på tørre veier med ren bil er en nydelig følelse. Denne våryre gleden kan også manifestere seg på bilder, så skyt løs med kameraet. Både nye og ikke minst «gamle» bilder fra arkivet ditt kan være med i konkurransen.

Siste frist for innsendelse av bilder i runde 2 er lørdag 26. mai 2018. Husk å merke bildenes filnavn med ditt navn og telefonnummer, samt at mailen(e) merkes med «Våryr Tesla runde 2». Dine bilder sendes til konkurranse@tocn.no.

De tre beste bildene i denne konkurranserunden blir premiert, uansett om du er betalende medlem eller ei, og bildene får også en plass i TOCNs kalender for 2019. Selve hovedpremien, Tesla vegglader (TWC) eller Teslas CHAdeMO-adapter, er det imidlertid kun betalende medlemmer som kan vinne! Så da er det bare å melde seg inn! 🙂

Bildene som kommer inn i denne runde nummer 2 blir etter hvert presentert på TOCNs Facebook-grupper, slik at alle kan få gleden av å se de innsendte bildene.


Regler:

1. Alle kan delta med så mange bilder de ønsker, gjerne fra arkivet til den enkelte. Hvert bilde bør være i så stort format som det lar seg gjøre. IKKE krympe bildet i mailen, send gjerne ett og ett bilde om de er store (eller send lenke til bildet, dersom det ligger på nett). Alle bilder sendes inn på denne mailadressen: konkurranse@tocn.no.

2. Innsendte bilder vil kun bli benyttet i konkurransesammenheng (artikler og kalender) og på Tesla Owners Club Norways egne Facebook-grupper og nettsider. Fotografen får sitt navn nevnt ved bruk av bildet (eller anonymt, dersom det ønskes).

3. Alle innsendte bilder må merkes, både i mail og på hvert bildes filnavn, med navn og telefonnummer. Men: bildene må ikke merkes med vannmerke. Husk innsendelsesfristen for hver av de fem rundene.

4. Premie til de tre beste bildene i hver av de fem rundene. Kalendere for 2019 til alle premierte.

Alle innsendte bilder i løpet av året (fra TOCNs betalende medlemmer), deltar dessuten i hovedjuryeringen som skjer den 31. desember 2018, hvor hovedpremien er et fritt valg mellom TWC eller CHAdeMO-adapter.

Alle bildene blir juryert av TOCN-styret som har flere skarpe fotografer med god teft for et godt bilde. En profesjonell fotograf blir med i juryen i den avsluttende runden, hvor hovedvinneren av hele årets innsendte bilder skal avgjøres (gjelder kun betalende medlemmers bidrag).

Vi gleder oss til å se dine vårbilder! ????????????????????????

Tekst, ide og foto: Journalist og fotograf Vigdis Margrethe Løver.

 

Legg igjen den første kommentaren