Julegave til AP2-bilene?

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

I ett års tid har Tesla-eiere av de nyeste bilene med AP2 ønsket seg regnsensor som virker. Nå ser det ut som om ønsket kan bli oppfylt.

Muligheten for at årets store julegaveønske er i boks for Tesla-eiere, er nærmere en løsning nå enn noensinne. Meldinger, mailer og twitter-innlegg i hopetall er sendt til Elon Musk og Tesla-konsernet i løpet av det siste året.

Alle eierne som har betalt for en aktivert Autopilot 2 har kanskje følt at de har betalt for noe de ikke har fått, og en aktiv regnsensor er absolutt et must i vårt eget langstrakte og regnfulle land.

I dag lå det plutselig en oppløftende melding på Twitter fra sjefen selv. En av de mange tusen følgerne på Twitter-kontoen til Elon, lovte at om Elon Musk ordnet det slik at den automatiske regnsensoren ble aktivisert på AP2-bilene, så skulle skulle han kjøpe seg en hatt (caps) fra “the boring company” – og julen ble reddet.

Elon Musk er noen ganger en mann av få ord, og svaret lød svært kort: «Deal».

Da gjenstår det bare å se om Elon klarer å holde det han lover. Han er en leken fyr, og tar kjapt en utfordring. Forventningene er i hvertfall store nå blant alle Tesla-eierne verden over.

Tekst: Vigdis Margrethe Løver

Legg igjen den første kommentaren