Helt Teslaforelsket

Artikkel

Av: Satheesh Varadharajan

‘- Juhuuu, lurer på hvor mange jenter/damer som eier en Tesla her inne på sidene til Tesla Owners Club Norway, lurte Linda Herland på. Og responsen lot ikke vente på seg.

Linda Herland holder til utenfor Bergen, og ønsket seg respons fra andre Teslaglade dame på Facebooksiden. I løpet av kort tid hadde over 75 damer gitt seg tilkjenne.

– Dette var litt av en respons på innlegget mitt på Facebook, og virkelig moro, forteller Linda. Hun har ikke fintelt alle damene med Tesla enda, men kikker inn på siden hver gang en ny kommentar registreres. Grunnen til at hun spurte om det var noen damer med Teslaer, var at hun følte at det bare var menn som la ut innlegg på Facebooksidene.

– Nå har jeg hatt Tesla Model S 85D i 2 år, og synes jeg bare har sett innlegg fra den mannlige delen av Teslaeierne, og de legger ut mange innlegg, blant annet om feilparkerte biler på ladeplassene. Damenes innlegg ser jeg aldri, mener Linda. Hun og ektemannen fant ut for 2 år siden at de bare måtte prøvekjøre en Tesla, og Linda ble helt forelsket i bilen fra første sekund.

– Tidligere kjørte jeg BMW X3 som jeg synes ga meg stor kjøreglede, men det går ikke an å sammenligne med den fantastiske kjørefornøyelsen Teslaen gir, mener hun bestemt. Noen småfeil har hun opplevd, men de er blitt veldig greit rettet opp i, slik at hun kan kjøre videre til nye destinasjoner. Nå har Linda fått flere tips om damesider for de som elsker Tesla. Tesladamene er en av dem. Nå gleder hun seg til å følge med på damesidene framover, og finne nye venninner i Teslamiljøet.

 

Tekst:
Styremedlem og journalist, Vigdis Margrethe Løver

Foto: Privat, Linda Herland

Legg igjen den første kommentaren