Velkommen til alle nye medlemmer!

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

I den siste uken har det blitt veldig mange nye medlemmer i TOCN og antallet stiger fortsatt. Det er  helt fantastisk!

En kjapp introduksjon til klubben – for dere som ikke kjenner den så godt enda. TOCN ble startet av en gruppe entusiaster som ikke en gang hadde fått bilen sin i 2013.  Til felles glede og nytte.

En sentral del i de første årene var å få satt opp flere ladere, spesielt der de kommersielle selskapene ikke så verdien av å sette opp lader. Her har det vært en liten gruppe medlemmer som har jobbet hardt for å få disse på plass. Vi har nå 12 lokasjoner i Norge og Sverige tilsammen med ladere sponset av klubbens medlemmer gjennom ladefondetDisse er stort sett plassert i nordlige Norge, men vi har lader både på Røros og Stryn også. Inntil det nå kommer flere superladere på plass, er klubbens ladere noen av de få laderne tilgjengelig når man nærmer seg Nordkapp. Vi har også 15 CHAdeMO-adapter for utlån, som er mye utlånt. 

Det er mye som skjer om dagen, og vi hadde i forrige periode en mengde treff, både rent sosiale og en god del faglige i samarbeid med våre gode samarbeidspartnere. Og flere treff blir det fremover.

Vi har en voksende mengde medlemmer som møtes flere ganger i året lokalt, og vi har noen få sentrale treff der vi forsøker å samle så mange som mulig.

For å se hvilke treff som ligger foran oss, kan man sjekke her.

Det blir vintertreff – med Isbanekjøring neste år også. Vi er av de heldig klubbene som har fått slippe til på isbanen neste år!

Er det noe man lurer på, kan man spørre andre på forum, men man kan også finne svar her på tocn.no. Her, vil du finne en rekke artikler om ulike emner. Disse kan også være greie å henvise til om noen spør det samme spørsmålet enda en gang.
Som innlogget medlem, vil du se hvordan du kan ta del i ulike rabattordninger med våre samarbeidspartnere. Bilpleie er veldig populært, og det er flere gode tilbud der. Flere vil komme om ikke alt for lenge.

Vi har god kontakt med Tesla og en del Teslaklubber i andre land, men mer om dette ved en senere anledning.

En ting er i alle fall sikkert, Velkommen som nytt medlem ! – Med deg med på laget har vi nå blitt over 1600 betalende medlemmer på landsbasis. Dette betyr at vi er verdens største Teslaklubb.

Og selvfølgelig; Tusen takk til dere som har fulgt klubben en stund, som har bidratt på treff, som har kommet med gode tips, har svart på spørsmål, har kommet med innspill osv.

mvh Vigdis Asbjørnsen
nestleder i TOCN


Noen nyttige artikler/sider fra tocn.no :

Om ulike medlemsfordeler som medlem av TOCN. 

Generelt om lading, adapter og ladehastighet

Om superlading – hvordan lade mest mulig effektivt

Noen superladere har et spesielt oppsett på A-B-paret, Hvor best å plassere seg på superladeren

Om lån av CHAdeMo adapter –  hvor er disse er tilgjengelige for utlån

Om diverse ekstrautstyr man kan skaffe til bilen, blant annet  Carina-skuffen, Ekstralys til bagasjerom og Hundebur

Tips til vask av bil for oss som ikke liker riper i lakken

Vinter med en model S eller X – noen tips og triks for pleie og kjøring om vinteren –forklarer hva de orange stripene som dukker opp i displayet er.

Alfabetisk liste over en del Teslaord og uttrykk når det er ord du lurer på hva betyr, men ikke tør å spørre noen om.
En samling instruksjonsvideoer med oppsett av bilen og funksjoner

Mer kommer – Har noen noe de tror flere kan ha glede av, del gjerne slik at vi kan lage en artikkel av det.

 


foto @Roger Kolbu og Vigdis Asbjørnsen – fra siste landstreff på Gol
coverfoto: @Roger Kolbu