En vinterdag på Golsfjellet (2017)

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

I forbindelse med klubbens egen isbanekjøring om noen uker, har undertegnede, Vigdis, og Carina vært en tur på Golsfjellet for å sjekke ut forholdene.

Konklusjonen vår: Det er bare å glede seg!

Banen

Banen(e) ligger på den store innsjøen Tisleia som er ca 30 minutters kjøring opp på fjellet.  Da vi var der, var ca 45 medlemmer fra Porcheklubben på banen, samt minst to andre grupper. Det var -8 C, og speilblankt på isen egentlig.

Isen er merket med kvist og preparert ved at den er frest opp med riller i det som er kjørebanen slik at man får akkurat nok feste, selv med piggfrie dekk.

Det er ikke mye snø der nå, og dermed ikke noen vesentlige brøytekanter å sette seg fast i om man skulle skli for langt. Man kan dermed komme seg ut på banen igjen uten å trenge hjelp fra slepebil.

Vi vil mest sannsynlig grille lunsjen ved banen. (og la de som er igjen på hotellet spise lunsj der)

Dekkmann

Dekkmann og Continental vil være med. De vil ha med seg dekk vi kan byttelåne, samt hjelpe til med å bytte til disse.

Pers Hotell

Vi skal bo på Pers Hotell. Dette hotellet ligger i Gol sentrum. Her er det 2 km ned til Gol Superlader, det er en rekke butikker i nærheten om man mangler noe. Det er kort vei til nærmeste slalombakke.

Hotellet i seg selv er et lite eventyr.

Det er spillrom, egen disco for barna, lekerom, badeland .. Vi får fri inngang på Tropicana badeland (se bilder her: http://www.pers.no/tropicanaDet er bowlinghall, shuffleboard, billiard, det er spa ..

Lademuligheter

Det finnes en egen parkeringsgarasje der det er strøm. (Her vil bilene som skal kjøre på bane bli prioritert.)

Vi parkerte i det øvre planet og ladet der fint på 13A. Hvor mange som kan lade samtidig var det litt vanskelig å verifisere, da det bare var to med Tesla der som ladet. Noen små modifikasjoner skal gjøres før vi kommer, og vi håper hotellet rekker å få installert destinasjonsladere fra Tesla også.

Uansett er det ikke langt ned til superladeren, som vi får dele med andre reisende så godt som mulig.

Om du ikke enda har meldt deg på – det er fortsatt mulighet til å bli med!

Følg lenken for å melde deg på:

Påmelding Isbanekjøring på Golsfjellet

Hilsen fra Vigdis og Carina

Legg igjen den første kommentaren