Kombimedlemskap opphører

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Kombinert medlemskap, Elbilforeningen

Vi har inntil videre fjernet mulighet for kombinert innmelding/fornyelse i TOCN+ Elbilforeningen. Dette i påvente av en evt. reforhandling av avtalen mellom Elbilforeningen og TOCN. Mer informasjon vil komme senere.


Oppdatering 15.03.16 ift kombinert medlemskap

Vi må dessverre meddele at vi må avvikle den populære medlemstypen kombinert medlemskap. Elbilforeningen har økt kontingenten, og kan ikke lenger gi rabatt på denne. Det blir feil om de gir rabatter til TOCN og ingen andre.

I tillegg har NEF og TOCN i øyeblikket to ulike løsninger for medlemsperiode og dette har så langt gitt oss en masse ekstraarbeid.
Det er bedre at vi konsentrerer oss om det vi gjør best på hver vår side.
Samarbeidet med Elbilforeningen har så langt vært bra, og det kan være vi kommer til en enighet ved et senere tidspunkt. Vi vet at Elbilforeningen nå gjør et løft ifm sitt medlemssystem og vil på sikt ha samme modell som oss hva gjelder innmeldingsdato og ikke kalenderår, slik det er idag.

De av dere som allerede har et aktivt kombimedlemskap, beholder dette ut inneværende periode, men får da ny faktura fra dem. Alternativt kan dere ta kontakt med dem direkte for å få det godskrevet slik dere mener er mest hensiktsmessig.

Vi oppfordrer dog medlemskap i Elbilforeningen også, da arbeidet som gjøres av dem er meget betydningsfullt.

Vi vil til slutt takke alle gamle og nye medlemmer for deres støtte til TOCN. Jeg kan meddele at vi faktisk er verdens største Tesla-klubb og det har vi fått mye skryt av fra Tesla Motors internasjonalt. Det er en utrolig spennende tid vi går i møte og det er flott at så mange av dere ønsker å bli med på ferden.

 

For Tesla Owners Club Norway,
Satheesh Varadharajan

Legg igjen den første kommentaren