Chademo låneadapter på Brokelandsheia

Artikkel

Av: Vigdis Asbjørnsen

Etter brannen i begynnelsen av året, har alle TESLA superladere på Brokelandsheia vært stengt og utilgjengelig for lading.

Heldigvis finnes det en superlader i Porsgrunn som tar unna det meste, men det  er ikke alle som skal den veien og kan benytte denne.
TOCN fikk nylig organisert det slik at det ligger et tilgjengelig Chademo-adapter på Statoil på Brokelandsheia til bruk på Grønn Kontakt sin lader.  Denne ble kjørt hit fra Kristiansand av en Teslaeier, og er et av låneadapterene som vanligvis er til utleie der.

For å gjøre dette mer kjent, fikk TOCN i dag satt opp skilt slik flere blir klar over muligheten og på den måten får ladet hurtigere.

Er chademo-laderen opptatt, er det også to type-2 ladere tilgjengelige (ha med type2-kabel)
Ellers er oppfordringen at man ikke lader mer enn man må – her må man dele på lademulighetene mens man venter på de ulike utredningene og gjenåpning av superladerne.

Når det gjelder brannen ligger nå saken hos havarikommisjonen, så det er nok ikke så sannsynlig at det åpner her med det aller første.

Chademo-adapteret ligger også inne på Chademo-utlånssiden vår – klikk på “pinnen” på Brokelandsheia for å få opp åpningstider på Statoil.

Mer informasjon om hvordan man benytter chademo-adapteret kan man finne på chademo-siden
Ladehastigheten på Superlading vs Chademo vs type-2, finnes på ladeinfo-siden vår.

Foto: Roger Syvertsen og Trond Narten Svendsen
Tekst: Vigdis Asbjørnsen

Legg igjen den første kommentaren