Lederartikkel – Gratulerer!

Artikkel, Nyttig informasjon

Av: Satheesh Varadharajan

Kjære besøkende!

Jeg vil først og fremst ønske dere alle hjertelig velkommen til våre nye hjemmesider. Vi har i en lengre periode jobbet intensivt med å forbedre våre sider og samtidig fått løftet den opp til en nyere plattform. Som et resultat av dette har vi fått flere funksjoner som gjør hverdagen vår lettere. Mindre administrasjon og bedre system for oppfølging, samt enklere publisering av artikler og annen materiale.

Det har vært mye endringer i styret også. (Les mer om dette her.) Det består av noen gamle og en god del nye ansikter. Felles for alle er at samtlige ønsker å bidra med sitt for klubben. Vi har aldri vært sterkere og har et enormt fokus på videre fremdrift med mange spennende planer. Flere treff, spennende eventer, diverse kurs, studieturer og andre interessante oppgaver, for å nevne noen.

Vi har også fått ny logo og er meget fornøyde med dette. Denne er designet ut ifra flere av forslagene vi mottok i forbindelse med vår logokonkurranse vi utlyste for en tid tilbake. (Separat artikkel kommer med vinnere og premieutlysning.) Branding er viktig og det er med tanke på dette vi falt for gjeldende design. Vi kommer til å fronte denne mer fremover, på laderne våre, bannere, brevmaler, invitasjoner, etc. Vi har som mål å bli gjenkjent ved å kun se logoen – enkelt og greit.

Nå som det nye medlemsystemet er aktivert ønsker vi at alle tar seg god tid til å fylle ut informasjonen som finnes under min profil. Dette hjelper oss i å få en oversikt over korrekte data og vil bli brukt for statistikk og annen nyttig informasjon. Dere er våre viktigste brukere og vi vil fremover lansere flere spennende “ting” som dere medlemmer forhåpentligvis få stor glede av. I fare for å røpe for mye, velger jeg å avslutte der …

Jeg vil benytte anledningen til å takke for tålmodigheten folk har vist oss i denne nedeperioden og håper dere alle får stor glede av de nye sidene. Håper også alle ønsker å støtte oss ved å fornye medlemskapet for utløpte medlemmer, bli medlem hvis du ikke er det, samt støtte vårt fantastiske ladefond.

Da gjenstår det kun å gratulerer de hardtarbeidende styremedlemmene for god innsats og arbeidsvilje. Gratulerer også til alle medlemmer som har valgt å støtte klubben og givergleden dere alle viser.

Med vennlig hilsen,
Foto: privat
Satheesh Varadharajan
Styreleder TOCN

Legg igjen den første kommentaren