The New Aero

The New Aero AB er et svensk/tysk selskap, med base i Sverige. Vi ble etablert høsten 2016, med ideen om å utvikle aerodynamiske felger til Teslas modeller. Nå, to og et halvt år senere, lanserer vi vår første felg.

Vi gir 10 % rabatt til TOCNs betalende medlemmer.

Det som skiller våre felger fra andre, er den lave luftmotstanden. Vi har gått grundig til verks med egne simuleringer, men også kjøpt inn svært kraftfulle simuleringer fra selskapet EXA. Vi valgte EXA fordi Tesla selv benyttet seg av dette selskapet da de perfeksjonerte det aerodynamiske på Model S. EXAs simulering indikerer at hele bilens luftmotstandskoefficient blir 9,9 % mindre med vår felg, sammenliknet med Teslas Turbine-felger.

Vår felg, Razor, er ECE-godkjent for Tesla Model S, og kan derfor brukes i hele EU, Norge, Sveits og en rekke andre land. Du kan dessuten benytte Teslas originale hjulmuttre og senterkopp (dersom du ikke ønsker å benytte vår egen versjon).

Felgen er smidd (forged), en produksjonsmetode som gir en sterkere og lettere felg, og med mer detaljer enn en støpt felg. Smidde felger koster vanligvis rundt €6000 og oppover, men fordi vi selger direkte til kunder (uten mellomledd), kan vi holde en attraktiv pris.

Garanti på produksjon og design er 3 år. Svenske garantier og reklamasjonsregler gjelder.

Du kjøper felgen på vår hjemmeside: www.thenewaero.com, og frakt er inkludert.

Om du velger Norge som leveranseadresse, vil priser nå vises i euro, med moms og alle avgifter. Felger er tollfrie, så ingen tollavgift tilkommer.

The New Aero

Nettside: www.thenewaero.com
Facebook: https://www.facebook.com/thenewaero
Instagram: https://www.instagram.com/thenewaero

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.