MPS Bilskade

MPS Bilskade (tidligere MPS Micropaint) og TOCN har inngått samarbeid, og tilbyr nå alle betalende medlemmer en rask og rimelig reparasjon av bilskader.
11 % rabatt på alle «SMART Repair»-tjenester.

Som medlem av TOCN har du 11 % rabatt på småskader hos MPS Bilskade i Norge. Dette gjelder riper små bulker, skrapeskader og lakkering.

 • Lakkering
 • Felgreparasjon
 • Lakkfri bulkoppretting
 • Interiørreparasjon
 • Lyktrenovering
 • Rutereparasjon

PDR – Paintless Dent Removal, går under ordinære priser.


MPS Bilskade har godkjenning for å reparere lakkskader for Tesla, og reparerer Model S/X/3/Y daglig på 48 verksteder, fra Kristiansand til Alta.

MPS utfordrer de etablerte bilskadestandardene ved å tilby en innovativ-, lavkost- og høykvalitetsreparasjon av småskader gjennom samtlige av deres verksteder over hele landet.

Tjenestene er fokusert på å reparere de mindre skadene på bilen din. Alle tjenestene sparer deg for tid og penger – uten kompromiss i kvalitet.

OBS!
Dersom en oppgave velges å settes bort til eksternt verksted (spesialister på jobbtype PDR), kan MPS ikke gi rabatt på den delen av jobben. Dette skal du dog opplyses om på forhånd.


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.

MPS Tjenester

SMART (Small, Medium, Area Repair Technology) Repair er et begrep brukt til å beskrive reparasjoner som er fokusert på de mindre bilskadene.

Før SMART Repair ble både små og store skader reparert med samme metoder og produkter. Dette gjorde at småskadereparasjon ble like dyrt og tidkrevende som større skader. SMART Repair deles i seks kategorier:

 1. Spot repair – lakkering av små lakkskader
 2. Felgreparasjon
 3. Lakkfri bulkoppretting
 4. Interiørreparasjon
 5. Lyktrenovering
 6. Rutereparasjon

PDR – Paintless Dent Removal, går under ordinære priser.

Alle tjenestene er raske, rimelige, miljøvennlige og av premium kvalitet.