Merhebia Finest AS

Merhebia Finest holder til i Drammen. Vi tilbyr profesjonelle tjenester innenfor lakkbeskyttelsesfilm, foliering, solfilm, skinnreparasjon, interiørpleie, lakkkorrigering, polering & keramisk coating. Nå får medlemmer av TOCN gode rabatter på våre tjenester!


Reisen startet tilbake i 2015 der vi satte oss et mål, som senere ble til vår visjon. Et fullverdig Detailing Center, der enhver tjeneste vi tilbyr, er utført av ansatte med spesialiserte kunnskaper for tjenesten.

Våre tjenester

Beskyttelsesfilm
Hos oss er ingenting overlatt til tilfeldigheter, måten vi installerer beskyttelsesfilm på er det man kaller bulk-installering dette vil si at beskyttelsesfilmen blir tilpasset slik at alle avslutningen havner rundt og bak paneler, vårt mål er at du ikke skal kunne se en beskyttelsesfilm kun kjenne den!

Om du ønsker hel bil eller deler finner vi en løsning som passer for deg. En av våre mest populære løsninger er å beskytte fronten med en fysisk film for å legge en lakkforsegling (Keramisk Coating) på resterende lakkerte overflate.

TOCNs medlemer får opptil 15 % rabatt på helfoliering med beskyttelsesfilm, og opptil 25 % rabatt på delfoliering med beskyttelsesfilm.


Vinyl
Om du er ute etter å bytte farge, eller rett og slett bare ønsker å skille deg litt ut fra andre Teslaer, er vinyl en kosteffektiv måte å gjøre det på! Det finnes utallige farger og mønster å velge i fra våre leverandører, som er 3M, Avery Dennison, Oracal og mange flere.

Vinyl er også utmerket til små detaljer som chrome delete, detaljfoliering – eksempelvis interiør, speilhus, A-stolpe, custom frontleppe m.m.

Det finnes flere forskjellige kombinasjoner som kan fremheve et mere personlig trekk til din bil og vi hjelper deg gjerne med å komme fram til riktig løsning for deg!

Vi har alltid opptil 20 % rabatt på helfoliering i Vinyl til TOCN-medlemmer, og opptil 30 % på detaljfoliering!


Solfilm
har flere egenskaper enn å bare se bra ut på bilen. Visste du at solfilm beskytter opp til 99,8 % av all UV?
Filmen vi bruker er anbefalt av Skin Cancer Foundation. Tillegg til å dempe UV, reduserer solfilm varme i kupéen kraftig, noe som gjør kjøreopplevelsen adskillig bedre. Ikke bare på langtur, men også på de daglige korte turene. 

Til TOCN-medlemer gir vi alltid opptil 15 % rabatt på våre solfilmløsninger!


Detailing
Enten du har en helt ny bil, eller en bil som har vært så heldig å få oppleve noen kilometre på veien, er dette en løsning som kan passe deg.
Vi tilpasser alltid våre tilbud etter ditt behov, alt fra interiørrens til polering. Vi har en løsning som passer både deg, og ikke minst din bil!

TOCN-medlemmer får alltid opptil 30 % rabatt på våre detailingløsninger!


Rabattene gjelder KUN betalende medlemmer i TOCN.

Prisen på de enkelte tjenestene beregnes etter en samtale med kunden, der vi kommer fram til hva som skal utføres.


Merhebia Finest AS – We create and deliver the finest work

Postadresse:
Vintergata 19, 3048 Drammen
Tlf: +900 85 591
E-post: post@merhebia.no
Facebook: https://www.facebook.com/Merhebia
Instagram: https://www.instagram.com/merhebia_finest

Besøksadresse:
Vintergata 19, 3048 Drammen

Åpningstider:
Mandag – Onsdag + Fredag: 08:00 – 16:00
Torsdag: 08:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 14:00


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.

Ikke medlem?
Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!