MantasWrap AS

MantasWrap ligger i et av de travleste områdene i Oslo, nær Billingstad/Rud i Skui. Våre bedriftsverdier er veldig klare – hver bil behandler vi som vår egen.

Vi jobber veldig tett med de fleste forhandlerne. De har klart opplevd fordelen av å jobbe med MantasWrap, fra vår kundeservice, oppmerksomhet på detaljer, kunnskap og til slutt resultatene av vår arbeid. Teslaer utgjør en stor del av vår daglige rutine. Og du, som betalende TOCN-medlem, får gode rabatter på arbeidet!

Vi lærer og fortsetter å utdanne oss for å levere best mulig kvalitet innenfor vårt produkt. Hvert år øker vi vår kunnskap og bruker de mest avanserte produktene for å tilby den mest avanserte beskyttelsen/vedlikeholdet for bilens lakk. Vi betjener både private og bedriftskunder. En stor del av arbeidsmengden vår kommer fra bilforhandlere, både nye og brukte.

Vi elsker når Tesla-entusiaster kommer til vårt verksted eller kontakter oss for konsultasjon.

Med års erfaring har vi behandlet 500+ Teslaer, derfor kan vi med all tydelighet kalle oss selv for “eksperter på Tesla-kjøretøy”. Derfor ønsker vi å gi eksklusive rettigheter til alle TOCN-medlemmer for å bruke våre tjenester som et premiummedlem, samtidig som vi holder best mulig pris.

Nedenfor kan du lese den komplette listen over tjenester vi tilbyr for Tesla-kjøretøy.


Lakkbeskyttelsesfilm (PPF):

Dette er produktet du bør vurdere å ha hvis du ønsker å fullstendig isolere og beskytte din mot alle slags skader. Det er en tykk gjennomsiktig film som beskytter kjøretøyets lakk mot steinsprut, riper, misfarging, parkeringsskader osv. I tillegg har den et selvreparerende topp overflate. Det betyr at alle mikroriper du får under bilvask, kanskje berørt med bukser eller lignende – de vil selvreparere seg med enhver form for varme. Og for enkel vedlikehold er vårt produkt belagt med keramisk forsegling som vil gjøre bilvasken din virkelig rask og enkel.

Du kan vurdere forskjellige alternativer å velge mellom: Hel bil, frontbeskyttelse eller bare de mest utsatte områdene.

Alt avhenger av hvor godt du vil beskytte bilen din og hva budsjettet ditt er. De fleste kundene velger full beskyttelsesalternativ, på den måten kan du nyte kjøretøyet ditt og ikke bekymre deg for alle slags skader.

Du kan velge: Gloss PPF, Matt PPF, Toned PPF (med fargepigmenter, nedtonet) Farget PPF (begrenset farger) m.m. Leveres med 5 års garanti for arbeidet, og 12 års garanti for materialet.

Estimert tidsbruk: 1 – 4 arbeidsdager, avhengig av pakken du velger.


Vinylfolie (wrap):

Vinylfoliering var, og er, fortsatt et veldig populært alternativ for dem som ønsker å endre fargen på bilen, men samtidig ha litt beskyttelse på lakken. Det er noen ting å merke seg, rundet det faktum at fargeendringsfolie ikke har de samme egenskapene som PPF-film. De er to forskjellige produkter, laget for ulike formål. Fargeendringsvinyl er tynnere, har ikke selvhelende egenskaper og kommer ikke med keramisk belegg inkludert.

Det er likevel et flott alternativ for å bevare lakken din – og samtidig endre utseendet på bilen din. Mulighetene med vinylfoliering er uendelige. Vi kan kombinere flere farger, skape aksenter, vi kan til og med lage egendefinerte design og printe dem på vinyl.

Vi har over 500+ farger du kan velge blant. Vi har valgt å kun jobbe med de mest selektive og premium merkene, som eksempelvis: PWF (Platinum Wrapping Film), Avery Dennison, 3M, Orafol, KPMF.

Hvis du ønsker å se på fargeutvalget, er du hjertelig velkommen til å svinge innom kontoret vårt når som helst, så vil vi assistere deg.


Polering og keramisk behandling:

Keramisk behandling:
Hvis du har en helt ny bil – og ønsker å bevare fargen på den, bør du vurdere keramisk forsegling på lakken. Keramisk forsegling har vært veldig populært, og det er sannsynligvis det mest brukte produktet på kjøretøyets lakk.

Hvilke fordeler får du fra det? Hovedsakelig bevarer det bilens lakk fra misfarging, kjemikalier, salt. Det skaper også en hydrofobisk overflate som gjør bilvask enkel og rask. Så – generelt sett; med keramisk belegg, vil bilen din se frisk ut i lengre tid.

Det er mye feilinformasjon om keramiske belegg i markedet. Vi ønsker ikke at du skal bli lurt av dårlig informasjon. Derfor ønsker vi å gi deg de viktigste detaljene om keramikk:

  • Det har ikke livstidsgaranti, har ikke engang 3-5 år. Hvert produkt må påføres på nytt – før eller senere. Vanligvis bør du innen 2 år vurdere en ny behandling.
  • Det gir ingen fysisk beskyttelse. Det vil ikke beskytte bilen din mot steinsprut eller riper.
  • For brukte biler er keramikk bare det siste produktet du påfører. Slitt lakk må forberedes veldig godt før du påfører den keramiske beskyttelsen.

Så du kan tenke på keramisk belegg på denne måten: Det er et mye bedre alternativ enn voks, og som i tillegg holder seg på lakken lenger. På den måten holder det bilen blankere over lengre tid.

Vi vil si at dette er minimumskravet å ha på lakken. Lakk – uten noen behandling, blir ødelagt veldig raskt. Vi håper denne informasjonen gir deg en klar forståelse av hva keramisk forsegling er.

Polering:
Hos MantasWrap har vi eksperter som kan jobbe med virkelig komplisert lakk. Vi kan gjøre mange restaureringstyper av lakken. Det avhenger av hva dine krav og behov er, selvfølgelig spiller budsjettet også en rolle her.

Vanligvis brukes regulær polering før påføring av keramikk. Eller la oss si at du har en lakktilstand som allerede ser slitt ut, og du vil bringe den tilbake til livet igjen. Da bør du vurdere polering. Avhengig av dine behov, kan vi gjenopprette opp til 80 % OEM-lakktilstand. For bedre resultater, involverer vi våtsliping, flertrinns polering osv.. Da kan vi oppnå fjerning av «appelsinshud»-struktur, samt øke refleksjoner i lakken. Men dette alternativet er mer avansert og dyrere.

Til din kunnskap; jo oftere du polerer lakken, desto vanskeligere blir det å polere den neste gang. Hele ideen med polering er at vi fjerner et veldig tynt lag med klarlakk, for å jevne ut riper. Det betyr at med hver polering blir bilens lakk mer sensitiv. Så det er ganske viktig at polerte biler behandles med enten keramisk forsegling eller lakkbeskyttelsesfilm.

Vindustoning:
Å redusere varmen inne i kjøretøyet ditt, er virkelig viktig. Ikke bare er reduksjon av varme viktig for bilen, men også din, ditt barns eller dyrets helse, kan bli skadet uten solbeskyttelse.

Hos MantasWrap tilbyr vi et produkt av høyeste kvalitet, og som fullstendig reduserer UV-stråler til 99,9 %. Vårt produkt absorberer også IR-stråler. Dette vil dramatisk redusere varmen inne i bilen din.

Denne tjenesten utføres raskt, vanligvis tar det kun 3-4 timer å fullføre. Derfor kan du enten vente i vårt komfortable venterom, eller forlate bilen og komme tilbake senere.

Du kan velge flere mørkhetsgrader av toning: 05 % som mørkeste tone, 15 % som mest standard for OEM-biler, 35 % lett toning også populær på frontsidens vinduer, 50 % veldig svak toning, mest brukt på frontsidens vinduer.


TOCN og dine rabatter

Vi er definitivt ikke det billigste stedet som tilbyr disse tjenestene. Men vår kunnskap, kundeservice og erfaring er på et annet nivå sammenlignet med andre.

Derfor, hvis du vil at bilen din skal behandles av de mest talentfulle hendene, er MantasWrap stedet for deg. Logg inn på din TOCN-konto og bruk kontaktskjemaet for å direkte få tilgang til dine TOCN-fordeler.

Vi lover at du alltid vil få et tilbud som ingen andre vanlige kunder kan få.

Vi inviterer deg også til å besøke våre sosiale nettverk og se vår portefølje. Du er selvsagt alltid velkommen til vår fysiske butikk, som ligger i Skui (like ved Sandvika).


MantasWrap AS

Postadresse:
Økrisletta 15, 1340 Skui (Vøyenenga)
Tlf: +47 934 12 321
E-post: salg@mantaswrap.no
Nettside: www.mantaswrap.no
Facebook: https://www.facebook.com/MantasWrap
Instagram: https://instagram.com/mantaswrap
YouTube:  www.youtube.com/mantaswrap

Besøksadresse:
Økrisletta 15, 1340 Skui (Vøyenenga)

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: Kun etter avtale


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.

Ikke medlem?
Er du ikke TOCN-medlem? Det kan du kjapt bli. Klikk deg inn på denne lenken, registrer deg som medlem, og snart kan du nyte alle medlemsfordelene klubben har. Velkommen inn i klubben!