Glitra

Glitra er navnet på Norges nye spesialiserte bilvask-kjede, med over 45 automatiserte vaskelinjer.

Glitra tilbyr bilvaskabonnement, hvor du kan vaske så mye du vil, med valgfritt vaskeprogram (med og uten børster) på alle lokasjoner – helt uten bindingstid.

Alle TOCN-medlemmer får 10 % rabatt. Rabatten gjelder alle vaskeabonnementer.

BareVask AS var et bilvaskefirma som startet opp i Holmestrand, og som i oppstarten hadde tre vaskelokasjoner. Deres børsteløse vaskemaskiner finner du bla. ved Teslas supercharger utenfor Holmestrand.


2022-07: De har nå gått inn i et samarbeid med AlltidRenBil, men alle medlemsfordeler består – også hos AlltidRenBil.

2023-03: BareVask, AlltidRenBil og SuperWash har nå slått seg sammen. Det nye navnet er Glitra.
https://glitra.no/vi-blir-til-glitra


Barevask + Alltidrenbil + Superwash = Glitra
Glitra er navnet på Norges nye spesialiserte bilvask-kjede, med over 45 automatiserte vaskelinjer.

Glitra tilbyr bilvaskabonnement, hvor du kan vaske så mye du vil, med valgfritt vaskeprogram (med og uten børster) på alle lokasjoner – helt uten bindingstid.

Ideen til Glitra er å forenkle utvendig vedlikehold av bil gjennom høykvalitets automatisert bilvask med en digitalisert kundereise til en konkurransedyktig pris.

Glitra har et tydelig bærekraftfokus, gjennom moderne og avanserte løsninger for vanngjenvinning, håndtering av avfall og kjemikalier og gjenbruk av eksisterende bygninger.

Riktige kjemikalier er essensielt for en god bilvask, og Glitra bruker kun det beste på markedet – som i tillegg er et miljøvennlig alternativ.

Vaskemidlenes pH er under 11,4 (som regel mellom 10 og 11). Se en mer spesifisert oversikt her.

Glitra satser tungt på nyetableringer, og gjennom et egenutviklet betalingssystem med skiltgjenkjenning og abonnement, er det enklere enn noen gang å vaske bil.
Abonnement tegner du enkelt på deres hjemmeside www.glitra.no, og med abonnement kan du vaske på alle eksisterende og kommende vaskeanlegg. For fullstendig oversikt over våre vaskeanlegg, se vår “Finn vaskehall” på hjemmesiden.

Hvordan inngå avtale?
Interessenter tegner abonnement som vanlig på www.glitra.no, hvor man betaler 1,- kr for første uken ved tegning av Vipps. Avtalen på vanlig månedssum løper etter 7 dager fra opprettelsesdagen.
Betaling skjer gjennom et fast trekk i Vipps. PS! Ved godkjenning av abonnement i Vipps, er det ordinærpris som dukker opp.Registrer deg deretter i skjemaet nedenfor, med ditt navn, bilens registreringsnummer og ditt medlemsnummer i TOCN. Glitra sjekker så registreringen, og legger rabatten inn i din avtale. Neste trekk fra Vipps vil være 7 dager etter registreringsdato, og da med rabatten inkludert.

Glitra

Nettside: www.glitra.no
Facebook: www.facebook.com/glitra.no
Telefon: 919 26 000
E-post: post@glitra.no

Våre vaskeanlegg:

45 anlegg pr. september 2023. Se full oversikt her.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få de rabatterte prisene?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.