Evutleie AS

Evutleie er et Oslo-basert elbil leiebilselskap som fokuserer på miljø, og tilbyr en nullutslipp grønn-flåte bestående av elbiler med fokus på Tesla. Nå får TOCNs betalende medlemmer rabatt på tjenestene!

Evutleie har avtaler med forsikringsselskaper, verksteder og ulike bildelingsplattformer. Vi tilbyr både kort- og langtidsutleie, i form av abonnement til en konkurransedyktig pris – i tillegg til god kundeservice og opplevelse.

Hva kan vi tilby TOCN medlemmer?

Har din Tesla vært utsatt for en ulykke?
Foretrekker du en Tesla som leiebil via forsikringselskapet, mens bilen din venter på reparasjon? Som TOCN betalende medlem får du nå mulighet til å leie en Tesla via oss uten å betale noen egenandel (*)

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så straks det lar seg gjøre.

Vil du leie en Tesla for en weekend, en uke eller to, eller ta en Europa-ferie, eller bare rett og slett prøve ut en Tesla?
Evutleie tilbyr nå 15% rabatt på ordinære priser (*). Vennligst fyll ut skjemaet via lenken nedenfor, og vi setter opp et uforpliktende tilbud til deg.

OBS! Grunnet en bug i skjemaet, kan for tiden ikke tilleggspunktene Superdekning, ekstrasjåfør og barnesete legges til i reservasjonen. Dersom du er interessert i noen av disse punktene, kan dette avtales nærmere.

*Bompenger, supercharging-kostnader, parkeringsbøter og slikt kommer i tillegg.


Evutleie AS

Besøksadresse:
Persveien 32, 0581 Oslo
Tlf: 23 65 30 80

Åpningstider
Mandag – fredag 08:00 – 16:00
Lørdag: 10:00 – 14:00


Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få de rabatterte prisene?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.