Dal Auto Spa AS

Vi i Dal Auto Spa har spesialisert oss på kosmetisk behandling av bil – både eksteriør og interiør. Vi leverer et komplett utvalg av profesjonelle tjenester til ditt kjøretøy.  

Som betalende medlem av TOCN oppnår du 15 % rabatt på alle våre tjenester (unntatt foliering).


Ikke betalende medlem ennå?
Her kan du starte ditt medlemskap: https://www.tocn.no/konto/register

Forleng lakkens levetid
Polering krever et øye for detaljer, trening og gode rutiner for å oppnå gode resultater. Regelmessig vedlikehold anbefales for å opprettholde den naturlige finishen på lakken, opprettholde glans og motvirke slitasje.

For å gi deg den beste servicen, inspiserer vi alltid bilen nøye og bestemmer dine ønsker, før vi tar på oss oppdraget. Etter å ha rådført oss med deg, vil vi tilpasse tjenesten etter dine ønsker, og gi deg et tilbud som dekker dine behov.

Ønsker du å gi bilen din den behandlingen den fortjener, og ser etter polering i Akershus, tilbyr vi et bredt utvalg av profesjonelle poleringstjenester du kan velge mellom.

Keramisk forsegling med hydrofobe egenskaper
Cartec Ceramic Guard SiCarbon+ Coating er en keramisk forsegling som kan brukes på mange overflater for å gi langvarig beskyttelse. Det beskyttende laget blir permanent bundet til overflaten gjennom en kjemisk reaksjon. Denne kjemiske reaksjonen startes av luftfuktighet. Ceramic Guard SiCarbon+ Coating skaper en svært hydrofob overflate.

Siden vi flyttet inn i det nye lokalet vårt på Dal i november 2022 og hittil i 2023 (februar), har vi hatt over 50 Teslaer innom oss for lakkforsegling og innvendig behandling.

Til sammen har vi over 10 års erfaring, og med et stort lokale til rådighet – med nærhet til Dal, Råholt, Eidsvoll, Jessheim, Kløfta og Gardermoen – kan vi levere kvalitetstjenester i alle ledd. Vi tilbyr tjenester innen profesjonell detailing.

Se alle tjenestene vi kan tilby her: https://www.dalautospa.no/tjenester

For bestilling, benytt skjemaet nedenfor.


Dal Auto Spa AS
Vognvegen 31,
2072 Dal
Tlf: + 47 91 92 29 39
E-post: kontakt@dalautospa.no
Nettside: www.dalautospa.no
Facebook: https://www.facebook.com/Dal-Auto-Spa-113185661027113
Instagram: https://instagram.com/dalautospa
YouTube: https://youtube.com/@dalautospa

Besøksadresse:
Vognvegen 31, 2072 Dal

Åpningstider:
Mandag – fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: Stengt

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.