Car Spa – Detail Shop

Detailshop.no er et resultat av mange års lidenskap. Car Spa og Storefot fant våren 2020 ut at det måtte være en god idé å starte ny nettbutikk. Denne skulle skille seg en del fra de andre på markedet, og det ble tidlig bestemt at hovedfokuset skulle være på Koch-Chemie, Colourlock og Vinove. Dette er varemerker Car Spa har agentur på, så det vil være naturlig å utnytte ekspertisen som har utviklet seg over mange års egen bruk av disse produktene.

Noe av det som gjør Detailshop unik, er kompetansen i Car Spa – her har man Norges største (kanskje Nordens største?) bedrift som utfører bilpleie/detailing, skinnreparasjon og smart repair under samme tak. Det er Thomas, daglig leder i Car Spa – som for mange år siden startet denne bedriften for å utføre tjenester. Det ble etterhvert naturlig å selge produkter i tillegg, og siden den gang har det bare ballet på seg.

Tommy B. Rønningsveen startet Storefot.no sommeren 2017, noe som etterhvert ble en ganske artig reise. Det viste seg imidlertid at Storefot etterhvert vokste ut av egne sko (bokstavelig talt). Storefot har egentlig aldri hatt en overordnet plan – det skulle jo ikke være noe mer enn en hobby. Med lanseringen av Detailshop.no viser det seg at det nå endelig har blitt “seriøst”!

CAR SPA var det første firmaet i Norge som introduserte AUTO DETAILING. Vi har lang og bred erfaring i avansert bilpleie fra det tyske og norske markedet. Hvis du virkelig ønsker å ta vare på bilen din, har du kommet til rett sted. Her skreddersyr vi et komplett BILSPA, slik at både du og vi blir stolte av jobben som blir gjort!

CAR SPA har spesialisert seg på kosmetisk behandling av bil både innvendig og utvendig. Vi har også bygget opp en omfattende agenturvirksomhet de siste årene, og leverer et komplett utvalg av profesjonelle tjenester til din bil. Vi er også stadig på let etter nye og innovative produkter å kunne tilby våre profesjonelle og private kunder via vår nettbutikk: Detailshop.no.

Som medlem av TOCN oppnår du 10 % bonuspoeng på de fleste tjenester og varer i nettbutikken. Disse kan du benytte på senere kjøp.

Til sammen har vi over 40 års erfaring, og med 2200 kvadratmeter til rådighet kan vi levere kvalitetstjenester i alle ledd. Vi leverer nå profesjonell detailing, skinnpleie- og reparasjon, samt smart repair og ulike kursmuligheter.

Med et øye for detaljer jobber vi for å levere et sluttresultat utover din forventning.

Alle våre tjenester leveres med respekt for kunden bilen og yrket. Vi utfører jobbene med den ytterste forsiktighet og fokus på detaljer. Hos oss blir ingenting glemt!

Hvis du ønsker å bestille time, eller har noen spørsmål om våre produkter og/eller tjenester, kan vi kontaktes på:
Car-Spa: tlf: +47 22 22 13 11 eller e-post: kontakt@car-spa.no.
Detailshop: tlf: +47 22 50 22 30 eller e-post: kontakt@detailshop.no.

Besøksadresse:
Konowsgate 67B, 0196 Oslo

Åpningstider:
Man – Fre: 08.00 – 18.00
Lør: 09.00 – 15.00

Chat – Nettside/Facebook
Man-Fre: 08:00 – 20:00
Lør-Søn: Stengt
Pga tidvis høy pågang kan vi likevel være utilgjengelige. Vi svarer deg uansett så fort via kan via e-post om du legger igjen en beskjed. Dette kan du også gjøre utenom åpningstider.

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabatten?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.