Bli med på TOCNs 10-års-feiring med messe, fete premier og festmiddag

Artikkel, Treff og åpninger
28. august 2024

Av: Roger Kolbu

Herved inviteres du til stor jubileumsfest i på Clarion Hotel Oslo Airport, lørdag 21. september 2024! Flere av klubbens samarbeidspartnere vil være til stede, og/eller de stiller med premier med verdi på mer enn 250.000 kroner! Vi lover mye nyttig informasjon og moro hele dagen – og en fantastisk festmiddag på kvelden!


Read this article in English

Klubben er altså blitt 10 år, og det må jo selvsagt feires.

Sett av lørdagen, og bli med oss på feiringen. Kanskje vinner du en av de mange premiene vi trekker ut i løpet av arrangementet også?


Hvem kan komme inn på messen?

Vi inviterer alle Tesla-interesserte til å komme gratis inn på messedelen av arrangementet. Se nederst for mer informasjon rundt påmelding og dine valg (under punktet Hvordan melder jeg meg på?).


Superbillig 3-retters festmiddag (se påmelding nederst i artikkelen)

Pris for klubbens betalende helårsmedlemmer (og husstandsmedlemmer):
Klubben vil sponse store deler av kostnaden for festmiddagen. Den er fra hotellet priset til kroner 815, men deltakerne (klubbens helårsmedlemmer) betaler kun kroner 250 pr. person. Klubben sponser den resterende kostnaden for måltidet (kr. 565).

Ikke betalende medlem?
For å kunne delta på festmiddagen, må du først melde deg inn som helårlig Standardmedlem eller Signaturmedlem. Det gjør du her.


Adresse:
Clarion Hotel Oslo Airport
Hans Gaarders veg 15,
2060 Gardermoen (Akershus)


PROGRAM:

Før ankomst på hotellet
Vi starter dagen (for dem som er med fra start av) med kolonnekjøring fra ulike retninger mot Gardermoen. Legg inn ditt postnummer og -sted i påmeldingen, så skal vi sørge for nærmere informasjon rundt den muligheten.


Utstillermesse (13:00-18:00)
Deretter blir det utstillermesse på hotellet, med flere av våre samarbeidspartnere. Det vil også gjennomføres noen mindre premietrekninger gjennom dagen.

Ekstra gode medlemstilbud vil komme, og gjelder da for våre betalende medlemmer. Pass derfor på å vise fram ditt medlemsbevis, dersom du benytter deg av et slikt tilbud.


KeyNotes og debatter (13:15-17:00)
På foredragssiden vil dere kunne høre Steven Peeters legge ut om reglene for – og arbeidet med – selvkjøring hos regulerende myndigheter, samt hvordan Tesla sin autopilot i USA fungerer, sammenliknet med den europeiske varianten.

Gabriel Samuelson har erfaring fra selskapet Think, men har siden den gang jobbet mye med trådløs lading. Denne teknologien kan det se ut til at Tesla kan tenkes å benytte til sine fremtidige kjøretøy, basert på et nylig oppkjøp de gjorde.

Rafael de Mestre, som nå er inne i avslutningsfasen av sin (minst) tredje tur jorden rundt, med elbil, har som plan å forsøke å rekke fram til festen – og personlig fortelle om sine reiseopplevelser. Dersom ikke, blir det videolink via Starlink fra bilen.

Tom Sjötun, President i Tesla Owners Sweden, vil vise bilder og fortelle om hvordan det var å leie og reise rundt med en Cybertruck i USA.


Mingling før middag (18:30-19:00)
Selve messedelen avsluttes kl. 18:00. Rundt kl. 18:30 samles middagsgjestene til en liten halvtimes mingling, hvorpå middagen følger klokken 19:00.


Festmiddagen (19:00-22:00)
Under middagen vil vi trekke de virkelig STORE premiene. Vi har fått inn flotte premier for mer enn 250.000 kroner, og kun dem som har meldt seg på middagen vil bli trukket ut som vinnere.

Vi nevner: Full PPF-foliering til 60.000 kroner, PPF Frontpakke til en verdi av 25.000 kroner, Lazer Linear LEDbar til verdi 15.000, 2-stegs poleringsbehandling og mye mye mer.


After Party (med DJ og dans) (22:30-02:00)
Vi avslutter kvelden med noen timer med gode diskusjoner, samt musikk og noe godt å drikke til.


Hvordan melder jeg meg på?

– Påmelding til messedelen:
Til dagens tidlige arrangement, med besøk hos utstillerne og KeyNotes/debatter, vil alle interesserte kunne delta gratis. Kun en enkel påmelding via skjemaet nedenfor er nødvendig.

Betalende medlemmer vil i tillegg være med i de trekninger vi vil kjøre for de minste premiene vi deler ut under tidsrommet for messedelen av arrangementet.
Dersom du ønsker å melde deg inn, kan du gjøre det her (medlemskap koster fra kr. 365).

– Påmelding til festmiddagen:
Deltakelse krever at man er/blir betalende helårsmedlem i klubben (altså at man ikke har det halvårlige medlemskapet vi nå også tilbyr).

Festmiddagen er fra hotellet priset til kroner 815, men klubbens betalende helårsmedlemmer betaler kun 250 kroner pr. person. Klubben sponser den resterende kostnaden (kr. 565).


Betaling av festmiddagen:

Påmelding via skjemaet nedenfor er nødvendig, med en forutgående innbetaling av den symbolske egenandelen for festmiddagen med 3 retter (benytt denne betalingslenken).
Du vil umiddelbart motta en kvittering pr. e-post, der kvitteringsnummeret står oppgitt (eksempelvis “07A562F8-001”). Dette nummeret skal du legge inn i skjemaet, før du sender inn påmeldingen.

Dersom du ennå ikke er betalende medlem; se tekst om innmelding øverst i artikkelen.


Overnatting?

Arrangementhotellet har ikke ønsket å gi oss spesialpriser for overnatting, men i tillegg til Clarion Hotel Oslo Airport finnes det også flere rimelige hoteller i umiddelbar nærhet. Se aktuelle priser her.

Velkommen skal dere være!


OBS! Du må være logget inn som medlem for å kunne melde deg på ett av festmiddagsvalgene. Disse er kun forbeholdt våre betalende medlemmer.


6 kommentarer

Legg igjen din kommentar