Juletips for Model S: Bestill en forlenger til beltefestet

Artikkel
13. desember 2017

Av: Terje Choi Førsund

Varsler bilen din om manglende beltebruk?

Tesla produserer noen av verdens desidert sikreste biler på markedet, men noen ganger kan elektronikken være litt overfølsom. På skjermen forsvinner venstre del (navigasjon eller hva du nå har der) noen sekunder, mens bilen piper og varsler om at du har en passasjer som ikke har på seg beltet.

Hvis du har et par personer i baksetet, er det ikke unaturlig at de strekker litt på beina, lener seg over mot midten for å prate, eller se ut gjennom frontruta. Det er ikke mer som skal til før setevarselet aktiveres. Dette kan jo skape litt unødvendig irritasjon eller også usikkerhet for navigasjonen, der du cruiser rundt i ukjent terreng. Men fatt mot, løsningen er billig…

Belteplugg

Den ene løsningen er en liten “plugg” som kan sitte i det midterste beltefestet når ingen sitter der. For færre kroner enn den minste melkesjokoladen du finner, får du tilsendt to stykker fra Kina. Du finner dem på eBay her. Eneste ulempen måtte være at du glemmer deg når det skal sitte noen der, som da kanskje ikke får på setebeltet og så glemmer det. Her må du altså passe litt på.

Forlenger

Vil du bruke mer enn en tier, kan du gå for denne forlengelsen (se bildet). I webshop’n kan du gjøre fargevalg og bestille ulike lengder. Beltene er E4-sertifisert (les mer her), slik at vi skal være trygge på at forlengeren ikke ryker ved en kollisjon. Et par hundrelapper, og de er på vei hjem til deg!


Terje Førsund

Legg igjen den første kommentaren