Bli medlem

Type medlemskap endre

Du har valgt Signaturmedlem.

Som Signaturmedlem blir du med i en eksklusiv gruppe som sammen er med å øke vårt ladefond med ytterligere 500 kr (i tillegg til summen som settes av for ordinære medlemmer). Den høyere prisen gjelder kun det første året, så du vil betale kontingent som "Standardmedlem" etter dette, men du beholder likevel din Signaturmedlem-status i hele medlemskapets levetid.

Signaturmedlemmer vil også være de første til å motta nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer, samt i enkelte tilfeller få andre fordeler – som f.eks. redusert pris ved fellesarrangementer med egenandel, samt mulighet for ytterligere rabatter hos våre samarbeidspartnere, etter hvert som de fremforhandles. Rabattene vil fremkomme på den enkelte samarbeidspartners avtaleside hos oss.

Til info: Det er ingen angrerett på betalt medlemskap. Vi bruker PayPal og Stripe sine automatiske funksjoner for abonnementer og regelmessige betalinger. Medlemskapet fornyes automatisk etter ett år, og løper til du selv sier det opp. Du må derfor si opp abonnementet manuelt ved å enten avslutte det (senest to dager før utløp) på medlemssiden eller direkte i PayPal/Stripe. Ved utmelding i en påbegynt årsperiode, refunderer vi ikke for gjenstående tid, men medlemskapets varighet settes manuelt til den betalte periodens utløpsdato. Les mer her: https://tocn.no/faq

Medlemskapet koster NOK865.00 nå og deretter NOK365.00 pr. år

Har du en rabattkode?


Kontoinformasjon Har du allerede en konto? Logg inn her

LA FELTET VÆRE TOMT

Mer informasjon


Velg betalingsmåte

Betalingsinformasjon We accept all major credit cards


Bli med på vår e-postliste