Marcusbil AS

Marcusbil er kanskje en av Norges fremste på kjøp, salg og kommisjon av brukte og nyere brukte Tesla. Vi har siden 2015 bygget opp en solid kompetanse og ikke minst et omdømme på at vi er dyktige til å selge Tesla, og vi har en stor kundebase som til enhver tid er i kontakt med oss for å kjøpe Tesla. Vi tør påstå at vi er den bruktbilforhandleren i landet som selger flest nyere, brukte Tesla biler. Se vårt tilbud til deg om salg av din brukte Tesla.


 

Marcusbil holder i dag til på Billingstad.

Marcusbil har store ambisjoner Vår målsetting er å bli en ledende, landsdekkende kjede innen salg av elbil, med spesielt fokus på Tesla. Medlemmene i Tesla Owners Club Norway er for oss kjernemålgruppen av de kundene vi primært ønsker å nå ut til, og ønsker derfor å kunne gi dere som medlemmer et solid tilbud:


Vi selger din Tesla for kr. 5.000 mindre enn ordinær pris for kommisjonssalg. Inkludert i tilbudet er: klargjøring, annonsering, salg og utlevering av bilen.


Forutsetningene for å gjøre dette, er at din bil må ha minimum 7 måneder gjenstående (eller 10.000 km) igjen på nybilgarantien. Er disse forutsetningene på plass så vil vi hjelpe å bistå med en kommisjonshandel. Se vår til enhver tid gjeldende listepris for klargjøring og salg av Tesla: https://marcusbil.no/selge-bilen Fordelen med kommisjonssalg er at du som kunde slipper reklamasjonsansvaret ovenfor kjøper etter at handelen er utført. Dette ansvaret tar vi som forhandler ansvaret for. Ta kontakt med oss om du vil vi skal hjelpe deg å selge din bil!


Marcusbil AS

E-post: post@marcusbil.no
Nettside: www.marcusbil.no
Facebook: https://www.facebook.com/marcusbil
Instagram: https://www.instagram.com/marcusbilnorge

Åpningstider:

  • Asker & Bærum (Billingstad)
    Billingstadsletta 83, 1396 Hvalstad
    Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00, Lørdag: 11:00 – 15:00

Hvordan benytte seg av medlemsfordelen og få rabattert pris?

Logg inn med brukernavn og passord for å få opp fremgangsmåte for å oppnå rabatt.